راهبرد ملی

راهبرد ملی

منتخب نوشته های استراتـژی ملی انوش راوید از تارنمای ارگ ایران arq.ir
راهبرد ملی

راهبرد ملی

منتخب نوشته های استراتـژی ملی انوش راوید از تارنمای ارگ ایران arq.ir

دانش و تکنولوژی ابزار تمدن سازی انسان هوشمند

دانش و تکنولوژی ابزار تمدن سازی انسان هوشمند است،  انسان توانایی کسب اطلاعات و بکارگیری آنها را در همه موقعیتها برای اهداف گوناگون دارد.  این توانایی تمدن را بوجود آورده،  و همین توانایی رشد و تکامل تمدن را شامل میشود.  رشد و تکامل تمدن گذرها و دوره های مختلف را دارد،  که در ساختارهای تاریخی اجتماع تارنمای ارگ ایران توضیح دارد.  مسئله من گفتن از تکنولوژی دیجیتال نیست،  بلکه تعریف دوره های تمدنی،  جهت آینده بینی برای تعیین و تدوین راهبرد بهتر است.

دانش و تکنولوژی ابزار تمدن سازی انسان هوشمند

دانش و تکنولوژی ابزار تمدن سازی انسان هوشمند
   تصویر شمشیر طلای هخامنشی،  دانش و تکنیکی طلا کاری ظریف هخامنشی،  تا قرن 19 در اروپا امکان تولید نداشت،  عکس شماره 3770.
 این برگه بشماره 1470 پیوست لینک زیر است:
دانش و تکنولوژی ابزار تمدن سازی انسان هوشمند
لوگو تخصصی و تخصصی تر باشیم،  عکس شماره 1529.
دانش و تکنولوژی ابزار تمدن سازی

دانش و تکنولوژی ابزار تمدن سازی

      دانش و تکنولوژی ابزار تمدن سازی از ابتدای تاریخ بودند،  اولین این دانش و تکنیک،  با توانایی یافتن سنگ شیشه و بستن آن با باریکه چرم به یک چوب بود،  و سپس ساخت سفال و مفرغ و الی آخر.  هر مردمی که زودتر و راحت تر توانستند به یک دانش و تکنیک دست یابند،  پیروز برتری تمدن دوره خودشان در ساختارهای تاریخی اجتماع بودند.
      دانش نویسایی و نظام جمع،  و تکنیک فولاد شمشیر و نیزه،  سلسله هخامنشیان یک دوره تمدنی جلو افتادند،  و سرزمین های دیگر را راحت گرفتند.  این توانایی ثروت و طلای زیادی به کشور آورد،  و انباشت و تورم طلا،  در نهایت باعث سقوط آنها شد.
      در واقع دانش و تکنولوژی ابزار تمدن سازی هستند،  ولی خود تمدن نیستند،  تمدن غیر از ابزارهای مادی،  رفتارهای غیر مادی را  نیز شامل میشود.  پندارهای غیر مادی،  نهفته در مایه پرورشی یک ملت است،  که همراه دانش و تکنولوژی،  تمدن دوره تاریخی ملت را میسازند.  پندار و رفتار ملتها،  پرورش داده شده در نوع ذهنیت معنوی و مادی آنها است.
      دوره های تاریخی تمدنی را در بخشهای مختلف تارنما نوشته ام،  امروزه تمدن دارد وارد تمدن دیگری میشود،  که از بیست سال پیش آنرا تمدن کنترل انرژی انسانی نوشتم.  گذر به این تمدن از دو دهه آخر قرن بیست با پیدایش اینترنت شروع شد.  بنا به فرمولهای فرهنگ و یادگیری،  زمان کوتاه تری نسبت به هر دوره تاریخی تاکنون را شامل میشود.  یعنی تمدن خیلی زود وارد زیر مرحله های آن می شود،  منجمله تمدن رایانه کوانتومی.  دوران تمدن رایانش کوانتومی،  دنیای ما را تغییر اساسی خواهد داد،  باید این تغییرات را پیش بینی،  و برنامه دفاعی داشت،  تا جا مانده نشد.
      جهان در آستانه رایانه کوانتومی است،  این نوع رایانه بخاطر پردازش فوق العاده سریع آن تحول بزرگی را ایجاد خواهد کرد.  منجمله پایان دادن به رمز ارزهای دیجیتالی سنتی،  و پایان دادن به حفظ سنتی اسرار پسوردها،  و آغاز هوش مصنوعی خود ساخته،  و پیش بینی دقیق طولانی مدت آب و هوا و غیره.  میتوانند مسائل خاصی پیچیده را با سرعت خیلی زیاد حل کنند،  و بطور اساسی یک حالت جدید از پردازش اطلاعات را تشخیص دهد.  استاندارد فعلی رمزگذاری و رمزنگاری را تغییر میدهد،  یا از آن برای هک کردن پیچیده ترین سیستم در جهان استفاده میکند،  در واقع پایان امنیت سایبری کلاسیک و سنتی میشود.  در کل،  فهرست بلند پروازانه تاثیر آن بر تمدن آینده ترسیم شده.
      پیش‌ بینی دقیق تأثیر رایانه‌های کوانتومی بر پیشرفت تمدن و نفوذ آن بر زندگی روزمره،  کار سختی است.  شرکتهای بزرگی مانند آی ‌بی‌ ام، گوگل، مایکروسافت و حتی اینتل،  پروژههای بزرگی را برای ساخت رایانه‌ کوانتومی تجاری در دست اجرا دارند.  افزایش دقت شبیه‌ سازیهای رایانه‌ای و بخصوص پدیده‌های ریز مقیاس کوانتومی،  طراحی و آزمایش داروهای جدید،  تحلیل عمیق داده و هوش مصنوعی پیشرفته،  از مهم ‌ترین کاربردهای رایانش کوانتومی خواهد بود.
      رایانه ‌های الکترونیکی امروزی نمی‌توانند مسائل پیچیده را حل کنند،  اما یک دستگاه رایانه‌ کوانتومی قدرتمند میتواند همین مسئله را در ۸ ساعت و یا کمتر حل کند.  بطور کلی یک محاسبه را که در رایانه کلاسیک یک هفته انجام میشود،  با رایانه کوانتومی فقط یک ثانیه است.  رایانش کوانتومی بحران امنیتی ایجاد میکند،  یعنی سراسر جهان شاهد میشویم،  سیستمهای رمزنگاری از جمله زنجیره های بستکی تهدید خواهند شد،  تمام رمز عبورهای موجود در شبکه‌ اینترنت به دلیل قدرت پردازش فوق‌العاده بالای  کوانتومی میتوانند هک شوند.
      امتیازی که رایانش کوانتومی در اختیار قرار میدهد،  قدرت فوق العاده ای به کشور دارنده آن است،  و باعث میشود آن کشور یک دوره تمدنی در ساختارهای تاریخی اجتماع از دیگران جلو بیافتد.  کشور دارنده آن براحتی می تواند موارد مهمی را در کنترل بگیرد،  مانند شکستن پسوردهای مختلف کشورهای دیگر،  و کنترل آنها از قبیل موشکهای اتمی و تمام تجهیزات نظامی و ناوبری و غیره.  بطور مثال اگر آمریکا این تکنیک را بدست آورد،  به نوعی می تواند کنترل اتمی و موشکی روسیه را بدست بگیرد.
      کشورهای زیادی برای دست یابی به این تکنیک در تلاش هستند،  ایالات متحده آمریکا در صدر،  و سپس چین و هند و روسیه و اروپا و ایران.  اما تقریباً پیشرو این تکنیک آمریکاست،  و کشورهای بعدی در جایگاه خیلی پائین تری قرار دارند.  این تکنولوژی نیازمند زیر مجموعه های دیجیتال مانند نیمه رسانه های میکرو است،  که توانایی بالایی ساخت آنها بیشتر در کشور آمریکا و تایوان است.
      ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا دائم میگفت،  باید تکنولوژی آمریکایی به خود کشور آمریکا منتقل شود.  خیلیها فکر میکردند مانند ساخت کامیون و پوشاک را میگفت،  ولی منظور او تکنولوژی های تراشه ها و نیمه هادی بود.  زیرا این تکنولوژی برای رفتن به آینده اصل مهمی است.  در رقابت رایانه کوانتومی چین درصدد حمله و اشغال تایوان،  و شاید در فکر جنگ سوم است.
      همچنین خیلیها فکر میکنند،  روسیه هم بخاطر موضوع ساده ناتو در اوکراین قیافه خشن را بخود گرفته.  روسیه می داند درصورت تحقق رایانش کوانتومی،  این کشور بطور کامل عقب میافتد،  و بزودی کنترل اسکندر و تزار را از دست میدهد.  در فکرش این است،  اگر قراره اینها از کنترلش خارج شوند،  پس قبل از آن،  با ریسک بزرگ از آنها استفاده کند.  بایدن رئیس جمهور فعلی آمریکا هم گفت خطر جنگ سوم است.
      روسیه توانایی الکترونیک کم دارد،  و بطور کلی دیجیتال را از چین وارد میکند،  میکرو مدارهای مجتمع استفاده شده در صنایع،  اغلب از تایوان و با سرمایه تقریباً آمریکایی است.  یعنی بطور مثال سامانه دفاعی اس تجهیزات الکترونیک و دیجیتال چینی و آمریکایی دارد،  و الاآخر.  نمی تواند علنی بگوید آینده ای نه چندان دور،  در خطر نابودی هستم،  یا من هم بازی یا هیچکس،  ظاهر آن میشود داستان مانور در مرز اوکراین.  نمی تواند چیزی را بخواهد،  که هنوز وجود کاربردی ندارد،  ولی بزودی خواهد بود،  یعنی نانو دیجیتال و کوانتوم،  دنیا را بطور کلی تغییر میدهند.
      ایالات متحده هرچند دستور تهاجم با میلیاردها دلار در زمینه پژوهشی کوانتوم داده،   اما در این مورد مشکلاتی دارد،  منجمله دانشمندان این خطه بیشتر غیر آمریکایی هستند،  بیشترین تولید تراشه ها در خارج از آمریکا و بویژه تایوان است.  هر آن ممکن است روشهای موجود این ابر رایانه،  توسط دیگران نیز کشف و بهتر شود.  در ساخت رایانه و رایانش کوانتومی نیاز به سیاهی لشکر نیست،  بلکه نیاز به حرفه های ویژه است،  که آنهم بشدت کم هستند.  پیروز میدان،  نیرویی است،  که این توانایی را داشته باشد.
      اگر چین و روسیه و دیگران از آینده نگران هستند،  حق دارند،  آینده از آن اشخاصی است،  که دانش و تکنولوژی ویژه تمدن آینده را دارند.  کامپیوتر کوانتومی نیز مانند همه تجهیزات الکترونیکی سری های متعدد خواهد داشت،  اولین سری آن می تواند سخت ترین محاسبات را کمتر از هشت ساعت انجام دهد،  حتماً سری های بعدی آن خیلی سریعتر خواهند بود.  آینده را دریابیم و درست بفهمیم و ذهن  را از تصور و داستان و دانش و اطلاعات و اخبار اغفال کننده استعماری خارج کنیم،  تا بتوانیم برای آینده راهبرد مناسب تدوین نماییم.
      در انتها یکبار دیگر تکرار کنم کوانتومیسم فلسفه جدید در فرهنگ سیاسی است،  که وارد فرهنگ لغات سیاسی میشود.  این روش بر اساس علوم پایه نرم و سخت و دستورالعملهای رایانش کوانتومی است،  جنگ سایبری الکترونیک و دیجیتال نیست،  یک تمدن است.  اگر ما نتوانیم آینده ای که جلوی دست ماست بشناسیم،  خود بخود نخواهیم توانست خود و کشور و ملت را برای آینده آماده کنیم و میبازیم.
دانش و تکنولوژی ابزار تمدن سازی

گلزار زیبای تاریخ ایران

دانش و تکنولوژی ابزار تمدن سازی انسان هوشمند
عکس شماره 7001.
  ــ  نژاد آریایی نادرست = تمدن آریایی درست.
  ــ  هندو اروپایی و هندو ایرانی نادرست = اقوام ایر درست.
  ــ  الکساندر یونانی یا اسکندر مقدونی نادرست = اسکندر اشکانی درست.
  ــ  بقیه را در تارنمای ارگ ایران بیابید.
   مهم:  در لجنزار تاریخ نویسی استعماری حرکت نکنیم،  در گلزار زیبای تاریخ ایران گام برداریم.
...............
   برچسبها:  دانش تکنولوژی, ابزار تمدن, تمدن سازی, کامپیوتر کوانتومی, رایانش کوانتومی, تمدن آینده, آینده بینی, تمدن کوانتومی, فرهنگ کوانتومیسم.
   هشتگها:  #کوانتوم, #کوانتومیسم.
............
دانش و تکنولوژی ابزار تمدن سازی

مستندهای مربوط

مستندهای بیشتر را در آپارات و نماشا لینک آن در ستون کناری ارگ ایران
نماهنگ شماره 1470 زمستان 1400 تارنمای ارگ ایران،  گوینده:  انوش راوید.
............................
    توجه 1:  اگر وبسایت ارگ ایران به هر علت و اتفاق،  مسدود، حذف یا از دسترس خارج شد،  در جستجوها بنویسید:  تارنمای ارگ ایران،  یا،  فهرست مقالات انوش راوید،  سپس صفحه اول و یا جدید ترین عکسها و مطالب ارگ ایران را بیابید.
   توجه 2:  جهت یافتن مطالب،  یا پاسخ پرسش های خود،  کلمات کلیدی را در جستجوهای ستون کناری ارگ ایران بنویسید،  و مطالب را مطالعه نمایید،  و در جهت دانش مربوطه این تارنما،  با استراتژی مشخص یاریم نمایید.
   توجه 3:  مطالب وبسایت ارگ ایران،  توسط ده ها وبلاگ و تارنمای دیگر،  بصورت خودکار و یا دستی کپی پیس می شود،  از این نظر هیچ مسئله ای نیست،  و باعث خوشحالی من است.  ولی عزیزان توجه داشته باشند،  که حتماً جهت پیگیر و نظر نوشتن درباره مطالب،  به ارگ ایران مراجعه نمایند.
   ــ  از نظرات شما عزیزان جهت پیشبرد اهداف ملی ایرانی در وبسایت بهره می برم،  همچنین کپی برداری از مقالات و استفاده از آنها با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع،  آزاد و باعث خوشحالی من است.
پرسشهای خود را ابتدا در جستجوهای تارنما بنویسید،  به احتمال زیاد پاسخ خود را می یابید
جهت آینده ای بهتر دیدگاه خود را بنویسید،  و در گفتگوهای تاریخی و جغرافیایی و اجتماعی شرکت کنید.
برای دریافت فهرست منابع نوشته ها،  در بخش نظرات زیر برگه مورد نظر پیام بگذارید.
نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد