طرح نو کشتگری کشاورزی کشور ما خیلی ساده است، فقط باید کمی به موقعیت کنونی ایران دقت داشت، و هر شخص روشنفکر در منطقه کشاورزی استانش، کمی دید خود را گسترش دهد.
طرح نو کشتگری کشاورزی کشور ما
پیش نویس
طرح نو کشتگری کشاورزی کشور ما خیلی ساده است، فقط باید کمی به موقعیت کنونی ایران دقت داشت، و هر شخص روشنفکر در منطقه کشاورزی استانش، کمی دید خود را گسترش دهد. با مطالعه متن زیر متوجه خواهید شد که صدمات غیر قابل جبران برای کشور ما در بخش کشاورزی در جریان است. وظیفه هر ایران دوست و علاقمند به کشور و آینده کشور و استان خودش است، که به این مهم بی تفاوت نباشد.
تصویر کاکل ذرت در راویدسرا، عکس شماره 3691.
لوگو تاریخمند و اندیشه ورز شوید، عکس شماره 1607.
این برگه بشماره 1045 پیوست لینک زیر است:
طرح نو کشتگری کشاورزی کشور ما
طرح نو کشتگری
غرب مازندران با 6500 کیلومتر مربع وسعت، در طول تاریخ یکی از مهمترین مراکز تولید گوشت و لبنیات بود، اما امروزه با وجود "حباب ویلا سازی" وضع بگونه ای افسونی دگرگون شده است. یک قرن پیش و در دوره پادشاهی قاجار، غرب مازندران فقط با 50 هزار نفر جمعیت، یکی از مهمترین صادر کنندگان لبنیات و پوست و ذغال به اروپا بود. از اسکله چوبی در کریم آباد تنکابن، محصولات تولیدی با کشتی به باکو، و سپس از آنجا با قطار به اروپا فرستاده می شد.
در زمان رضا شاه پهلوی به منطقه غرب مازندران رسیدگی فوق العاده شد، و بنیاد شهرهای امروزی بنا گردید، و محصولات دیگر مانند چای و مرکبات به صادرات این منطقه افزوده شد، ولی بیشتر به داخل ایران می رفت. در دوره دوم پادشاهی پهلوی، غرب مازندران رونق گرفت و توریست داخلی و خارجی هم به این سرزمین افزوده گردید.
اما با باز شدن پای گردشگران داخلی، افرادی که پول زیاد تر از اندازه داشتند، علاقمند شدند ویلا و باغ در اینجا بخرند. سپس از زمان جنگ تحمیلی، مهاجرتهای مردم عادی برای زندگی دائمی به این سرزمین آغاز شد، و نیز در ده بیست سال گذشته، با سختی معیشت در تهران و شهرهای بزرگ، به این روند افزوده شد.
در این میان عده زیادی که پول زیاد تر داشتند، قطعه زمین یا باغ در اینجا خریده اند، و آنرا رها کردند. ادامه این روند به اقتصاد لرزان منطقه صدمه غیر قابل جبران خواهد خورد، اقتصادی که امروزه نه بر اساس تولید خوراکی یا صنعتی یا معدنی، بلکه بیشتر بر پایه فروش زمین، دریافت حقوق کارمندی و بازنشستگی و کمکهای دولتی، لنگ لنگان در جریان است.
لازم است در این شرایط آینده نگری داشت، جوانان این سرزمین بجای گفتن و نوشتن چند جمله یا جوک محلی و رضایت و خوشی الکی از آنها، باید استراتژی مشخص تدوین شده با طرحهای زیر بنایی، برای خدمت به سرزمینشان داشته باشند. بنظر من بمنظور ارتقاء برنامه های اقتصادی، یکی هم باید "طرح نو کشتگری" را آماده و پیاده نمود.
یعنی زمینها و باغهایی که توسط افرادی خریداری و رها گردیده و بیشه بی حاصل شده اند، و باعث از بین بردن اقتصاد اصلی و تاریخی غرب مازندران، و یا به تحلیلی سومالیایی گردیده است، شناسایی کنند، و در نشریات از این موضوع بنویسند. ضمن جمع بندی در تاکتیکهای مناسب، نمایندگان مجلس و دولت را در جریان بگذارند، تا نسبت به بر طرف کردن این مشکل، قانونی بتصویب برسد، مانند احیاء و آباد کردن اجباری یا وکالتی آنها.
تصویر باغهای چای خریداری شده توسط تهرانیهای پول نفتی، که رها شده و سومالیایی گردیده است، عکس شماره 4523.
مهم: کشاورزی در غرب مازندران را نجات دهید، و برای آباد کردن زمینها و باغهای رها شده اخطار و اولتیماتوم داده شود. مجلس و دولت و روشنفکران و آینده نگران به این مهم توجه ویژه کنند.
طرح نو کشتگری کشاورزی کشور ما
کشاورزی مخروبه را آباد کنید
دولت و مجلس، کسانیکه بکشور و مردم در این شرایط اقتصادی صدمه می زنند، و بهترین اراضی را خریداری کرده و مخروبه کرده اند، مجبور کنید آباد کنند، یا به میزان ضرر و زیان بکشور خسارت و مالیات دهند، بویژه در غرب مازندران که به هزاران هکتار رسیده است.
تصویر باغهای بایر و ویران شده در غرب مازندران، عکس شماره 9354.
نظر قابل توجه: بخش زیادی از مردم ایران در مقابل ساده ترین مسائل بی تفاوت هستند، حتی حاضر نیستند این متن مهم بی خطر را پخش کنند، آنوقت می گویند بدبختیم، و بیکاری و گرانی هست، حداقل کار برای پدآفند غیر عامل کشوری هم انجام نمی دهند.
طرح نو کشتگری کشاورزی کشور ما
کشاورزی کشور ما
بنام خداوند جان و خرد، خداوند کیوان و گردان سپهر، من معلم احسان منصوری آشنای شما در شبکه های اجتماعی، این پادکست و فیلم کوتاه بنام کشور ما را، بدین منظور می گویم، تعدادی آدم زرنگ و تعداد زیادی ساده، می پندارند ایران کشور شخصی آنهاست، و هر کاری که می خواهند، می توانند انجام دهند.
در شبکه های اجتماعی روستای ما، عکس و مطلبی دیدم درباره اینکه، خیلی ها زمینهای کشاورزی را با پولهای بدست آمده از نفت کشور و جیب مردم ایران، خریده و رها کرده، و باعث شده اند بخش بزرگی از اراضی مفید، بویژه در غرب مازندران تبدیل به زمین بایر و زمین سوخته و مخروبه شود.
عزیزان، ایران کشور همه ماست، یک سرزمین تاریخی است، که هزاران سال اجداد ما آنرا پر ارزش دانسته، و در آن بخوبی زیسته اند. هیچ یک از بخشهای ایران متعلق و مال کسی نیست، کشور یک سرزمین مشاع است، همه ما مردم، در همه جای آن سهم داریم. اگر ملکی را بنام کسی سند می زنند، دلیل بر این نیست که آن ملک متعلق بی قید و شرط برای اوست، این ملک متعلق به همه مردم است، فقط سند می زنند تا نظم اجتماعی و اقتصادی رعایت شود.
می بینم در نبود قانون گذاران کار بلد، و قوانین کارساز، کشور دارد از بعضی جهات منجمله آنچه که در روستای ما می بینیم، بشدت صدمه می خورد. عده ای در غرب مازندران هزاران هکتار بهترین زمینهای کشاورزی را خریده، و آنها را رها کرده، تا بقیمت خوب، فروش مجدد کنند. یعنی باعث نابودی بخش بزرگی از کشاورزی، در سالهای گذشته و آینده شده اند. این نابودی خودبخود بیکاری و گرانی و بدبختی هم بدنبال دارد.
امروزه کشور در شرایطی نیست، که پول مفت نفت باشد، و بگوییم به جهنم، این نابودی هم روی دیگر ضررها. دیگر پول نفت نیست، و نخواهد بود، باید برای آینده طرحهای بلند مدت استراتژیکی داشت. این طرحها و برنامه باید از طرف توده مردم گفته شود، و گفته و گفته و نوشته شود. باید مردم مراقب باشند، در دام نوشته های الکی در شبکه های اجتماعی نیافتند، و ذهن و دانش خود را، به تولید و پخش طرحهای آینده کشور کنند.
یکی از مهمترین پدآفند غیر عامل، آباد کردن در برابر ترفند سوزاندن دشمنان است، دشمنها دو بخش هستند، واقعی دانا، و دیگر اغفال شده ها، آنها سعی می کنند با انواع ترفندها صدمه و ضرر بکشور و مردم بزنند. باید با اقدام آنها مقابله کرد، یکی از این مقابله کردنها دستور به آباد کردن اراضی است، که خریداری کرده و سوزانده و نابود کرده اند.
یکبار دیگر سفارش می کنم، کشور ما، کشتی ما در اقیانوس متلاطم جهان است، این مهم را درک کنیم، و مراقب باشیم کم درک ها، این کشتی را سوراخ و نابود نکنند. همه می دانیم همیشه سفارش من به سازندگی و کشاورزی، و زیست پایدار است. این سفارش نیازمند قانون است، بدینوسیله از قانون گذاران در مجلس و دولت ایران و قوه قضائیه می خواهم، به مهم اراضی کشاورزی بایر شده بفوریت رسیدگی کنند. شما مردم هم لطف کنید، پیگیر مشکلات اساسی باشید.
طرح نو کشتگری کشاورزی کشور ما
کشاورزی مخروبه را آباد کنید
وقتی زمین یا باغ کشاورزی رها و مخروبه می شود، چند زیان بزرگ دارد. ابتدا بخشی از تولید از چرخه خارج می شود، یعنی بیکاری و گرانی بیشتر. دوم محل تجمع و تکثیر آلودگیهای مختلف و آفات کشاورزی می گردد، یعنی مصرف بیشتر و بیشتر سم های کشاورزی برای بقیه اراضی دایر.
سوم مناطق تخریب شده محل تجمع حیوانات، مانند شغال و روباه و سگهای ولگرد می شود، که متعاقب آن پخش کنند بیماری در مناطق همجوار و مسکونی هستند. گاهی نیز مخروبه ها محل تجمع افراد ناباب، و محل قمار و اعتیاد و غیره می شوند، که این نیز مشکل خاص خودش را دارد.
مخروبه ها، که در واقع کشاورزی های خریده و رها شده هستند، بصورت لکه های بزرگ در کشاورزی دایر، دیده می شوند. اینها مانند لکه های ننگ از بی توجهی به کشاورزی و محیط زیست هستند، که صدمات غیر قابل جبران به کشور و مردم دارند.
آیا باید در برابر این لکه های ننگ بی تفاوت بود؟ لکه هایی که بوسیله نیم دیوارهای کوتاه بلوکی، از یکدیگر جدا شده، و منتظر ظهور اربابان جدید کوتوله هستند. آیا باید بهمین سادگی و ساده لوحی منتظر نابودی باقی مانده کشاورزی ضعیف منطقه بود؟
توجه: پادکست و فیلم، متن بالا در شبکه های اجتماعی ارگ ایران قرار گرفته است.
طرح نو کشتگری کشاورزی کشور ما
تخریب بناهای غیرمجاز
خبرها: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تنکابن از قلع و قمع ۵ بنای غیرمجاز در زمین های کشاورزی این شهرستان خبر داد.
تصویر تخریب بناهای غیرمجاز، عکس شماره 9355.
چه قدر قدرتی، یکی نیست بگه چرا تخریب کردید، آیا در قانون برای تخریب گفته شده؟ تخریب خیلی بد است، بجای تخریب پیگیر باشید که خسارت بگیرید، خسارت به محیط زیست خسارت به کشاورزی و خسارت های دیگر. یکی از وظایف رؤسای ادارات و حتی خبرنگارها و روشنفکرها این است، در هر جا که قانون کم دارد، از مجلس تقاضا کنند قانون برای مورد نظر وضع کند.
در ایران همیشه ساده ترین راه را بر می گزینند، تخریب و نابودی و حذف. شما چند واحد را هم تخریب کردید، با انبوه واحدهای دیگر، و در حال ساخت چه می کنید؟ فقط باعث می شوید قیمت های بالا و زیر میزی را بالا ببرید. در اینجا نوشتم اجتناب ناپذیر است، باید به این مهم دقت کرد، بنابراین نیازمند قانون های جدید و قوی برای منظور های زیر هستیم.
1 ــ حفظ و پایداری کشاورزی نوین.
2 ــ ایجاد و افزودن درآمد تومانی و ارزی.
3 ــ نگهداری هویت جغرافیایی و تاریخی منطقه.
...............
برچسبها: طرح نو, نو کشتگری, کشاورزی کشور, کشور ما, کشاورزی مخروبه, آباد کنید, روستای ما, تخریب بناها.
هشتگها: #کشاورزی, #زمین_سوخته, #کشاورزی_مخروبه, #روستای_ما, #پدافند_غیر_عامل, #بیکاری, #گرانی.
.............
طرح نو کشتگری کشاورزی کشور ما
مستند های مربوط
مستند های بیشتر را در آپارات وبسایت ارگ ایران ببینید، لینک آن در ستون کناری
* * * * * * * * * *
............................
توجه 1: اگر وبسایت ارگ ایران به هر علت و اتفاق، مسدود، حذف یا از دسترس خارج شد، در جستجوها بنویسید: تارنمای ارگ ایران، یا، فهرست مقالات انوش راوید، سپس صفحه اول و یا جدید ترین لیست وبسایت و عکسها و مطالب را بیابید. از نظرات شما عزیزان جهت پیشبرد اهداف ملی ایرانی در وبسایت بهره می برم، همچنین کپی برداری از مقالات و استفاده از آنها با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع، آزاد و باعث خوشحالی من است.
توجه 2: جهت یافتن مطالب، یا پاسخ پرسش های خود، کلمات کلیدی را در جستجو های ستون کناری ارگ ایران بنویسید، و مطالب را مطالعه نمایید. در جهت دانش مربوطه این تارنما، با استراتژی مشخص یاریم نمایید.
توجه 3: مطالب وبسایت ارگ ایران، توسط ده ها وبلاگ و تارنمای دیگر، بصورت خودکار و یا دستی کپی پیس می شود، از این نظر هیچ مسئله ای نیست، و باعث خوشحالی من است. ولی عزیزان توجه داشته باشند، که حتماً جهت پیگیر و نظر نوشتن درباره مطالب، به ارگ ایران مراجعه نمایند: در اینجا http://arq.ir.
پرسشهای خود را ابتدا در جستجوهای تارنما بنویسید، به احتمال زیاد پاسخ خود را می یابید
جهت آینده ای بهتر دیدگاه خود را بنویسید، و در گفتگوهای تاریخی و جغرافیایی و اجتماعی شرکت کنید
برای دریافت فهرست منابع نوشته ها در بخش نظرات زیر برگه مورد نظر پیام بگذارید