روزی تاریخ سخن می گوید
چند نفر انگشت شمار مذبوحانه به دروغ های تاریخی ساخته و پرداخته استعمار بشدت چسبیده، آنها یا احمقند یا نوکر و جیره خوار بازمانده همان استعمار گران تاریخ نویس، که نمی خواهند مردم ایرانی و قاره کهن واقعیت های تاریخی را بدانند. آنها از وبلاگ انوش راوید بشدت ترسیده اند، و در وبلاگ های کذایی با نام های مهم ایرانی، ولی بی نشان خودشان و نظرات وبلاگ های دیگران، با نشر اکاذیب سنگین می نویسند، وطن فروش و خائن، و آخرین ترفند های خود را برای اینکه آگاهی به میان مردم نرود تلاش می کنند. آنها آنقدر احمقند که وبلاگ جنبش برداشت دروغها از تاریخ ایران که تاریخ را با دقت و ریزه کاری علمی با دانایی نوین بررسی می کند مغالطه می گویند. و دروغ های حمله اسکندر مقدونی، اعراب بیابانی، چنگیز مغول، تیمور ازبک، محمود پشتون به ایران را واقعی می گویند، آنقدر شعور ندارند که تشخیص دهند، در طول تاریخ و تا قرن 20 کشور هایی بنام یونان، عربستان، مغولستان، ازبکستان، پشتونستان، اصلاً وجود خارجی نداشتند، و به هیچ عنوان و شکل این سرزمین ها و مردمان آنها در تاریخ ابراز وجود نداشته اند، فقط در دروغ حمله به ایران به روی کاغذ نام آنها گفته شده، آن سرزمین ها فوق العاده کم جمعیت و بی اهمیت بوده اند. در اواخر قرن 19 و اوایل 20 استعمار انگلستان آنها را بزحمت سرهم و جمع و جور کرد، و بشکل یک کشور از چنگال عثمانی و روسیه در آورد. استعمار می خواسته با این دروغها بگوید که ایرانی ها بقدری ضعیف و شکست خورده بودند، که از مردمان کشور هایی که هر گز در تاریخ وجود نداشته اند شکست خورده است، می خواهند شخصیت تاریخی ایرانی را زیر سئوال ببرند، و یا خورد کنند. چون از ایران و ایرانی می ترسند، چون از ملل قاره کهن می ترسند، و می خواهند با این دروغها دشمنی و تفرقه و نفاق تاریخی ایجاد کنند و بهره ببرند.
عزیزان هم میهن ایرانی و قاره کهن هوشیار باشید و دروغها را بشناسید، و به سوی کشف واقعیت ها بروید، آینده و سرنوشت را بر اساس واقعیت های تاریخی گذشته خود بنویسید، در این راه مطالعه و پیگیری وبلاگ انوش راوید کمک بزرگی است. پا و ذهن را جلو بکشید و بسوی آینده نوین و تمدن جدید کنترل انرژی بروید، ما مردم ایران بزرگ می توانیم، فقط باید اول ترفند های دشمنان را بشناسید، که اشکال مختلف دارد یکی از آنها امروزه اندک وبلاگ هایی هستند، که ظاهری ایرانی و ملی و دینی و باستانی دارند، و با چند تعریف آبکی از تاریخ ایران و دین و یا ملت های ایرانی، دروغ های تاریخی را تکرار و رو نویسی می کنند، و می خواهند گمراهی و خمودی و سر شکستگی بسازند. آنها فقط چند احمق بی نام نشان هستند، که معلوم نیست پدر و مادر آنها کی و کجایی اند، و درکی از واقعیت ها و توانایی ملت ایران ندارند. بدین منظور بخش هایی از تاریخ افریقا را بررسی می کنم که شیوه کار استعمار گران و نوکران آنها را بشناسید، از دید استعمار قاره کهن و آفریقا تفاوتی ندارد.
پاتریس لومومبا قهرمان افریقا گفته است: روزی تاریخ سخن خواهد گفت، اما نه تاریخ که در بروکسل، لندن و پاریس یا واشنگتن می نویسند و تعلیم می دهند، بلکه تاریخی که در کشور های رها شده از بند استعمار و دست نشاندگان آن می آموزند. باری افریقا تاریخ خود را خواهد نوشت و این تاریخ هم در شمال و هم جنوب تاریخ افتخار و شرف خواهد بود.
قوام نکرومه در کتاب معروف خود بنام افریقا باید متحد شود (ترجمه دکتر محمد توکل) نوشت: تا زمانی که برده داری در دنیای جدید ریشه ندوانده بود کسی افریقایی ها را تحقیر نمی نمود. جهانگردانی که از این قاره دیدن نموده بوده اند در خاطرات خود فقط با کنجکاوی و دقتی که برای غریبه ها امری طبیعی است سکنه افریقا را توصیف نموده اند. طرز تفکر جدیدی در مورد افریقا تنها هنگامی به میان آمد که تجارت بردگان و برده داری به مقیاسی وسیع و سرسام آور افزایش یافت.
این قطعه بنیان اجتماعی ـ اقتصادی همه جعلیات بورژوازی باختر را درباره کهتری نژاد افریقایی ها بدرستی منعکس می کند. انسان شناسان بورژوازی برای توجیه بردگی افریقایی ها و وحشیگری فوق العاده سوداگران باختری در زمینه خرید و فروش اسیران افریقایی بعنوان برده، نظریه نقص ارزش انسانی افریقایی ها را بمیان آورده اند. آنها ساکنان افریقا را مردمی از نژاد پست می شمردند، و هر گونه تأثیر آنها را در پیشرفت تمدن انسانی انکار می کردند. اما یافته های انسان شناسی علمی و دیرین شناسی همه بیهوده گویی های انسان شناسی امپریالیستی را ب زباله دان تاریخ ریخت. مورخان و جامعه شناسان بورژوازی نیز برای تخطئه تاریخ و فرهنگ افریقایی ها بیکار ننشستند، آنها برای توجیه تجاوز وحشیانه استعمار گران به سرزمین افریقا چنین موعظه می کردند، که گویا افریقا در قرون جدیدی در خواب جهل و غفلت فرو رفته بود، هیچگونه آمادگی برای پیشرفت و توسعه نداشته، و فقط دخالت تمدن غربی می توانست آنها را از این خواب خرگوشی بیدار و پذیرای فرهنگ و تمدن جدیدی کند.
این جامعه شناسان به اختلاف سطح رشد اجتماعی ـ اقتصادی میان کشور های اروپایی و افریقایی در قرون جدید استناد می کردند، و آنرا دلیل امتیاز تمدن غربی می شمردند. طبیعی است که آهنگ رشد و تکامل تاریخ اجتماعی مردم و سرزمین ها ب علت های گوناگون بستگی دارد بعضی از کشورها در موقعیت جغرافی ـ تاریخ سریع تر وارد مراحل جدید در ساختار های تاریخی اجتماع شده اند، و بعضی قاره ها دیرتر و این ب هیچ وجه دلیل امتیاز کشورها و ملت های بر گزیده نیست و نمی تواند باشد، چه بسا بسیار در فرهنگ و دانش دست آورد های سازنده و کلیدی در تاریخ تمدن بشر داشته اند.
در میان کشور های اروپایی نیز نا برابری در آهنگ رشد وجود داشته است، مثلاً اولین دولت سرمایه داری شهری در ونیز ب وجود آمد و سپس شهر های دیگر ایتالیا مانند فلورانس و جنوا و امفالی در راه اسقرار سرمایه داری گام بر داشتند. وقتی در انگلیس انقلاب بورژوازی ب پیروزی رسید، در بیشتر کشور های اروپایی نظام فئودالی استبدادی سلطه داشت، قبلاً در این باره توضیح داده ام.
اختلاف سطح رشد اجتماعی ـ اقتصادی در میان کشور های افریقایی از این هم بیشتر بود، و قاره افریقا مملو از جوامعی با سطح توسعه متفاوت بود، بین امپراتوری حبشه و گروه های پیگمی در جنگل های کنگو، یا بین امپراتوری سودان غربی و شکار چیان خویسان در صحرای کالاهاری تفاوت نمایانی بود. دوره ای که در مصر نظام فئودالی پیشرفته برقرار بود، در بسیاری از کشور های قاره نظام قبیله ای سلطه داشت، و بسیاری از مردم افریقای گرمسیری و جنوب در مراحل مختلف نظام اشتراکی قبیله ای اولیه بودند. اما این دلیلی بر عقب ماندگی فرهنگی نبود، گیسلی هی فورد، ناسیونالیست افریقایی نوشت: حتی قبل از ارتباط بریتانیا ما مردمی توسعه یافته بودیم، نهادها و تأسیسات خود را داشتیم، و درباره حکومت صاحب نظر بودیم.
پیروزی کاپیتالیسم در کشور های پیشرفته اروپا، شرایط لازم را برای رشد شتابان تولید سرمایه داری و پیشرفت فنی فراهم آورد، ارتش و ناوگان کشور های سرمایه داری که با سلاح های تازه مجهز شده بودند، برتری بلامنازع بر دولت های افریقایی پیدا کردند، ب کمک گلوله های چنین ارتش و ناوگانی بود، که دولت های سرمایه داری غرب به سرزمین های افریقایی تجاوز کردند، و مردم آنرا به اسارت کشیدند. بنابر این علت اصلی عقب ماندگی افریقایی ها همین تجاوز استعمار گران است، که جهت بهره برداری بیشتر تاریخ هایی هم مطابق خواسته خود برای افریقایی ها نوشتند، که در آن تاریخ آنها را ضعیف و بی فرهنگ و شکست خورده نوشتند، درست مانند تاریخ هایی که برای قاره کهن ساخته و پرداخته اند.
پرتقال اولین کشوری بود، که به افریقا دست اندازی کرد، پس از استعمار پرتقال، انگلیس، فرانسه، هلند، بلژیک، آلمان و غیره به این قاره تاختند، تاخت و تاز و وحشیگری اروپائیان تأثیر هولناکی در روند پیشرفت افریقا گذاشت، استعمار گران تاریخ و مردم افریقا را زمین خود و شکار گاه سیاهان کردند، آنها بخش قابل ملاحظه ای از جمعیت مناطق تصرف شده را نابود کردند، و ده ها میلیون نفر را به عنوان برده به اروپا و آمریکا بردند. تجارت بردگان موجب کاهش عظیم جمعیت و انحطاط افریقا شد، و مدتی دراز از رشد نیرو های مولده آن جلو گیری کرد. دانشمندان بورژوازی نیز به کمک نیروی نظامی استیلاگر خود آمدند، و تاریخ های دروغی ساختند و نوشتند، و انواع گوناگون نژاد شناسی، انسان شناسی، جامعه شناسی از چنته جعلیات خود بیرون ریختند، تا بر سبعیت و درندگی استعمار آب تطهیر تمدن پیرو هلنیسم دروغی خودشان بریزند، و برای تداوم غارت ملت های افریقا بهانه های علمی بتراشند.
انوش راوید در تاریخ
روزانه تعداد زیادی ایمیل و در نظرات، جهت تقاضا دیدار دریافت می کنم، واقعاً با این اینترنت کم سرعت چلاسر نمی رسم به یکایک پاسخ گویم، خواهشاً اشخاصی که علاقمند هستند مرا ملاقات کنند، می توانند به چلاسر و جل بیایند. دروغ نویس های تاریخی با نام های الکی و دروغی چون عقل و دانش خود، بدون آدرس و نشان در وبلاگ های دروغ نویس خود پنهان شده اند و پرت و پلا درباره تاریخ ایران و من می نویسند، بعضی جیره خوار زیر زمین های نمناک لندن و پاریس، بعضی ندانسته پیرو دروغها هستند، و نمی خواهند تاریخ را بدرستی بدانند، و پا و ذهن را جلو به دانایی نوین برسانند. ولی انوش راوید چون داریوش بزرگ دشمن دروغ و دروغگویی است، با نام و آدرس واقعی و زندگی نامه ای درست و کامل در اینجا.
عکس ها در اینجا در ستون آرشیو موضوعی آن وب سمت چپ، بر روی نامی که می خواهید عکس های آنرا تماشا کنید، کلیک نمایید.
توجه: اگر وبلاگ، به هر علت و اتفاق، مسدود، حذف یا از دسترس خارج شد، در جستجوها بنویسید انوش راوید، سپس صفحه اول و یا جدید ترین لیست وبلاگ و عکسها و مطالب را بیابید. نظرات و آگهی های خود را در بخش نظرات وبلاگ فصلی انوش راوید مانند اینجا بنویسید، تا به مدت یک فصل هزاران نفر آنرا ببینند. از نظرات شما عزیزان جهت پیشبرد اهداف ملی ایرانی در وبلاگم بهره می برم، همچنین کپی بردار از مقالات و استفاده از آنها با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع، آزاد و باعث خوشحال من است.
کلیک کنید: تاریخ ابزار و ادوات جنگی ایران
کلیک کنید: فهرست مقالات انوش راوید
انوش راوید Anoush Raavid
حمله اسکندر مقدونی به ایران بزرگترین دروغ تاریخ و حمله چنگیز مغول به ایران سومین دروغ بزرگ تاریخ و مقالات مهم مانند، سنت گریزی و دانایی قرن 21، و دروغ های تاریخ عرب، تاریخ مغول، تاریخ تاتار، و جدید ترین بررسی های تاریخی در وبلاگ: جنبش برداشت دروغها از تاریخ ایران، http://www.ravid.blogfa.com
درود
تارنمای نبردگاه آریاییان با چند نوشته پیرامون نژاد ایرانیان و ارتباط آن با شاخه ژرمنیک به روز است.
جاوید ایران!
سلام خسته نباشید از وبلاگ شما خیلی خوشم آمد به ماهم سری بزنید و اگر با تبادل لینک موافق بودید مرا با اسم هئیت جوانان حضرت علی اکبر(ع شهرک فرارت لینک کنید